Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Підлітки на мотоциклі вчинили смертельну ДТП в Ренійській громаді – власні подробиці

0 коментарів 20682 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 15 серпня, близько 22 години в селі Плавні Ренійської громади по вулиці Миру на швидкості зіткнулися два мотоцикли, внаслідок чого одна людина загинула, а ще двоє отримали серйозні травми. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела та за інформацією ГУНП України в Одеській області. 


Попередньо відомо, що 49-річний водій мотоцикла “Юпітер”, місцевий мешканець, отримав травми, не сумісні з життям, та помер на місці. Водій та пасажир другого транспортного засобу – двоколісника “lifan” – потрапили до лікарні. Зокрема, 16-річний водій “Ліфану” отримав ЗЧМТ, закритий перелом ноги у двох місцях, а його пасажир-одноліток – травму ноги, забійні рани обличчя та тіла. Обох ушпиталили до Ренійської лікарні.

Як попередньо зазначили поліціянти, хлопці поверталися у рідне село Новосільське, коли в межах села Плавні підліток раптом виїхав на зустрічну смугу, де якраз рухався мотоцикл “Юпітер”.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. У юного керманича взято аналіз на алкогольне сп’яніння, а також з’ясовується, чи має він право кермувати мотоциклами.

Підлітки на мотоциклі вчинили смертельну ДТП в Ренійській громаді - власні подробиці

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x