Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Обіцяли заплатити, але кинули: в Ізмаїлі за підпал військової автівки на замовлення окупантів затримали підлітка ОНОВЛЕНО – додано фото

0 коментарів 25650 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Затримано підозрюваного у підпалі службової автівки співробітника ТЦК в місті Ізмаїл. Як стало відомо “Бессарабії INFORM” з власних джерел, ним виявився  16-річний мешканець одного з сіл району, а викрили його працівники СБУ спільно з поліціянтами. 


Нагадаємо, інцидент стався 18 серпня близько 21:15 біля військкомату. Автомобіль марки «Mercedes Benz», яким у службових цілях користувався працівник РТЦК, вигорів вщент.

Попередньо встановлено, що 16-річний мешканець району через комп’ютерну гру познайомився з чоловіком, який назвався росіянином. В ході спілкування підліток отримав пропозицію підпалити транспортний засіб за винагороду у розмірі 2000 доларів, які йому заплатять після виконання. Проте в результаті палій отримав на картку лише 200 гривень, а решту обіцяли заплатити, але вже після ще одного підпалу.

Викрили зрадника 23 серпня в одному з сіл району за місцем його мешкання. Під час обшуку будинку було вилучено мобільний телефон, комп’ютер, з яких підозрюваний спілкувався з замовником, а також одяг та взуття, в яких хлопець перебував під час вчинення злочину.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.114-11 КК України (Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань). Наступного дня йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці без можливості внесення застави.

Хлопцю загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Обіцяли заплатити, але кинули: в Ізмаїлі за підпал військової автівки на замовлення окупантів затримали підлітка ОНОВЛЕНО - додано фото

Обіцяли заплатити, але кинули: в Ізмаїлі за підпал військової автівки на замовлення окупантів затримали підлітка ОНОВЛЕНО - додано фото

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x