Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Обдаровану молодь Кілії відзначили грошовими преміями

0 коментарів 11448 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Кілії відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів на отримання премії Кілійського міського голови обдарованим та талановитим дітям. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на очільника Кілійської громади Вячеслава Чернявського.


Як зазначив пан Чернявський, відповідно до міської цільової Програми підтримки обдарованих та талановитих дітей і молоді Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області на 2024-2025 роки, попри складний воєнний час, передбачена можливість заохотити і мотивувати обдарованих дітей – провідників освіченої сучасної України до нових звершень.

“Цьогоріч 22 юних представники обдарованої учнівської молоді нашої громади отримають такі премії: 12 випускників – за золоті медалі, 5 випускників – за срібні та 5 учнів – за призові місця в обласних та Всеукраїнських етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та учнівських олімпіад”, – зазначив мер Кілії.

Обдаровану молодь Кілії відзначили грошовими преміями

Під час привітання Вячеслав Чернявський разом з головним освітянином громади Сергієм Мергутом подякували учням, батькам та педагогам за їх працю та побажали завжди бути першими.

Також дітям вручили сертифікати на отримання премій. А батьків та педагогічні колективи, які підготували переможців, відзначили подяками.

“Ми бажаємо дітям нашої громади підкорити всі вершини у дорослому житті, зустріти самих добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети та ніколи не здаватися у прагненні щодо вдосконалення! Дякуємо учням, батькам, колективам закладів загальної середньої освіти Кілійської міської ради громади за чудові результати навчання!”, – підкреслив очільник громади.

Обдаровану молодь Кілії відзначили грошовими преміями

Обдаровану молодь Кілії відзначили грошовими преміями

Обдаровану молодь Кілії відзначили грошовими преміями

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x