Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Ізмаїльщині збираються відроджувати меліоративні системи за допомогою інвестицій

0 коментарів 13473 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі збираються розвивати меліоративну систему. Тому сьогодні, 1 серпня, в Ізмаїльській районній військовій адміністрації відбувалася нарада за участю голови РВА Родіона Абашева, його заступниці Ірини Холостенко, начальників Ізмаїльського, Кілійського та Болградського управлінь водного господарства. Про це, посилаючись на Ізмаїльську РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


В ході наради було наголошено на необхідності скласти пріоритетний перелік об’єктів, які потрібно включити до проєктування модернізованої меліоративної системи, а також окремо визначитися з номенклатурою обладнання, яке треба придбати. З цим вже можна звертатися до обласного керівництва, яке буде виходити на міжнародний рівень з метою зацікавлення і залучення інвесторів.

На Ізмаїльщині збираються відроджувати меліоративні системи за допомогою інвестицій

Ключовими моментами на початковому етапу реалізації цих планів мають стати розробка проєктно-кошторисної документації та презентація проектів модернізації і розвитку меліоративної системи півдня Одещини. Не менш важливим наслідком максимальної прозорості і привабливості концепції виступає більш спрощене вирішення питання компенсації вартості електроенергії, що витрачається на заповнення водойм загального користування.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x