Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Дорожники розповіли, завдяки кому вдалося модернізувати пункти пропуску на Одещині

0 коментарів 10638 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області поліпшують умови на пунктах пропуску через державний кордон. Оновлено декілька ПП, а саме: «Старокозаче — Тудора», «Табаки — Мирне», «Рені — Джюрджюлешть», «Лісне — Сеіць», «Серпневе 1 — Басараб’яска», «Малоярославець 1 — Чадир-Лунга», «Нові Трояни — Чадир-Лунга», «Виноградівка — Вулкенєшть» та «Долинське — Чишмікіой». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.


Як зазначається, дорожники відремонтували адміністративні будівлі та громадські вбиральні, відновили роботу очисних споруд.

Крім того, оновлено дорожнє покриття та нанесено нову розмітку, встановлено дорожні знаки, а також провели роботи з благоустрою території та ремонту системи зовнішнього освітлення. Влаштовано периметральні огорожі та санітарно-технічні модулі.

Як наголошують у Службі відновлення, модернізація КПП відбувається у співпраці з міжнародними донорами.

“Так, проєктування капітального ремонту пункту «Табаки — Мирне» буде профінансовано завдяки USAID. А проєктування реконструкції КПП «Рені — Джюрджюлешть» профінансуємо за допомогою МОМ. Також, за сприяння USAID “Економічна підтримка України”, покращили освітлення на КПП «Долинське — Чишмікіой», «Нові Трояни — Чадир-Лунга» та «Виноградівка — Вулкенєшть». Модернізація контрольно-пропускних пунктів збільшила їхню пропускну здатність та покращила умови перетину кордону для працівників та подорожуючих. На КПП «Рені — Джюрджюлешть» запрацював спільний контроль”, – йдеться у повідомленні.

Як нагадали у Службі, у березні минулого року Кабмін ухвалив рішення про передачу 29 КПП через державний кордон у підпорядкування Агентства відновлення. Служба відновлення в Одеській області відповідає за 9 пунктів пропуску через державний кордон.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x