Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Знущався над дружиною та відмовився проходити програму для кривдників: житель Ізмаїла постане перед судом

0 коментарів 37800 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лаву підсудних поліцейські відправили жителя Ізмаїла, який ухиляється від проходження програми для кривдників. Правопорушнику загрожує до двох років обмеження волі. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У квітні поточного року 51-річний житель Ізмаїла був притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства над дружиною. Правопорушник за скоєне отримав штраф розміром 340 гривень, та крім того, суд направив його на проходження програми для кривдників строком на три місяці. Чоловік штраф сплатив, а корекційну програму проходити відмовився, не зважаючи на попередження про відповідальність за це.

За даним фактом у поліції розпочали провадження, в рамках якого під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення в умисному ухиленні від проходження програми для кривдників особи, щодо якої такі заходи застосовані судом.

«Ми скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушника. Йому загрожує покарання у вигляді пробаційного нагляду строком до двох років або обмеження волі на той самий строк. Чоловік вже має судимості за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, хуліганство, наркотичні злочини», – розповіла начальник сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Мариморович.

Правоохоронці вкотре наголошують: якщо ви зазнаєте домашнього насильства у будь-якій його формі або стали свідками такого правопорушення, звертайтесь до найближчого відділу поліції або телефонуйте на спецлінію «102».

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x