За минулу добу ще двоє мешканців Одещини постраждали у пожежах

0 коментарів 12069 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора вдень, 4 липня, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що в Березівському районі в Раухівській громаді за межами села Маринове виникла пожежа. Аналогічний виклик був отриманий і з міста Біляївка, з вулиці Агрономічна. В обох випадках було зафіксовано травмування людей, один з них – неповнолітній хлопець. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління ДСНС в Одеській області. 


В Березівському районі на місці рятувальниками було встановлено загоряння сухої трави, 3-х надвірних споруд та дачного будинку. Вони ліквідували пожежу на площі 1,5 Га. На жаль, під час самостійного гасіння пожежі постраждала жінка, 1941 року народження, яку в стані середньої тяжкості з опіками кінцівок та обличчя госпіталізовано до медзакладу.

Причина пожежі та збиток – встановлюються. Від ДСНС залучалось 4 одиниці техніки, 16 вогнеборців, від місцевої пожежної команди села Розквіт – 1 одиниця техніки та 4 вогнеборців.

Щодо Біляївки, то там сталось загоряння літньої кухні. Рятувальникам знадобилось менш ніж 20 хвилин для ліквідації пожежі на площі 10 м кв. На жаль, внаслідок пожежі постраждав підліток, 2008 року народження, якого з опіками руки госпіталізовано до медзакладу. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збиток встановлюється.

Від ДСНС залучалось 2 одиниці техніки, 6 вогнеборців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x