Дякуємо, що читаєте нас українською💪

З початку липня на Ізмаїльщині виникло 68 пожеж на відкритих територіях: ситуація може погіршитись

0 коментарів 16092 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З початку липня місяця 2024 року на території Ізмаїльського району Одеської області виникло 68 пожеж на відкритих територіях. За прогнозом гідрометеорологічного центру у період з 8 по 15 липня 2024 року майже на всій території України очікується найвищий клас пожежної небезпеки. Про це, посилаючись на РВА, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Загалом, з початку 2024 року на території Ізмаїльського району Одеської області виникло 240 пожеж на відкритих територіях. Зокрема, в Ізмаїльській громаді – 55, Саф’янівській – 51, Суворовській – 3, Ренійській  – 64, Кілійській – 52 та Вилківській – 15), що складає 75% від загальної кількості пожеж.

Цього тижня очікується найвищий клас пожежної небезпеки. Максимальна температура вдень становитиме 35-38°, та, як «БІ» повідомляла раніше, місцями надзвичайна спека 40-41°. Це близько до абсолютних максимумів температури зафіксованих в Україні за всю історію спостережень.

Такі погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню).

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x