Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі Вилкове зазнало атаки шахедів – ексклюзивні подробиці

0 коментарів 126063 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Другу ніч поспіль ворог атакував шахедами Ізмаїльський район. Зокрема, сьогодні вночі, 25 липня, основний удар прийшовся на “українську Венецію”, місто Вилкове. На жаль, без жертв не обійшлось, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За інформацією від очільника Одеської ОДА Олега Кіпера, внаслідок обстрілу відбулося часткове руйнування адміністративної будівлі з подальшим загорянням. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували пожежу. Також внаслідок падіння уламків на приватний будинок постраждало 2 особи. Одна людина госпіталізована до медзакладу в стані середньої тяжкості. Лікарі надають всю необхідну допомогу.

У своєму повідомленні керівник Ізмаїльського району Родіон Абашев зазначив, що за фактом ворожого обстрілу 11 дронами камікадзе «Shahed-136» в м. Вилкове пошкоджено об’єкти портової інфраструктури та зафіксовано влучення в приватний будинок.

За інформацією “БІ“, сильно постраждав 64-річний власник ушкодженого будинку. Він отримав опіки голови, ніг на загальній площі 20-25% поверхні тіла. Також в нього виявлено осколкове поранення спини. Наразі чоловіка рятують у Вилківській лікарні, його стан – середньої важкості.

Також постраждала його, попередньо, 69-річна дружина, проте вона обійшлася лише незначним пораненням руки та відмовилася від госпіталізації.

Також попередньо відомо, що один з дронів знову потрапив на територію Румунії, де вибухнув. 

Наразі правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одещини.
Вночі Вилкове зазнало атаки шахедів - ексклюзивні подробиці

Вночі Вилкове зазнало атаки шахедів - ексклюзивні подробиці

Вночі Вилкове зазнало атаки шахедів - ексклюзивні подробиці

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x