Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вбивцю Фаріон розшукують також і в Одеській області

0 коментарів 15606 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці встановлюють особу та місце перебування чоловіка, який може бути причетним до вбивства Ірини Фаріон. Нагадаємо, що відому філологиню вбили 19 липня біля її будинку у Львові. Фаріон саме чекала на таксі, щоб їхати до доньки, коли нападник вистрелив у неї. Вона планувала поїхати зі Львова на короткий відпочинок, оскільки давно не була у відпустці. Однак близько 19:30 невідомий вистрілив у Ірину Фаріон неподалік її дому, після чого втік. Близько 20:00 Ірину Фаріон госпіталізували до лікарні святого Пантелеймона з вогнепальним пораненням голови. Не дивлячись на всю роботу лікарів, вона померла. Тепер її вбивцю розшукують правоохоронці, й на Одещині також, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Прикмети розшукуваного: вік – близько 20 років; зріст – 170-180 см; худорлявої статури.

На момент скоєння злочину був одягнений у: спортивні штани темного кольору; чорну кофту з довгим рукавом, зверху якої – футболка червоного кольору з білими смужками на рукавах та написом білими латинськими літерами на лицевій стороні; на голові – панама темного кольору з емблемою по центру, з широкими полями; на ногах – білі високі шкарпетки, кросівки червоно-чорні з білою підошвою; на руках – червоні рукавиці.

“Якщо ви володієте інформацією, що допоможе ідентифікувати особу та встановити місце перебування розшукуваного зловмисника – телефонуйте за номерами 0684409164, 0933450461 або на оперативну лінію 102. Увага! Не вживайте жодних заходів для самостійного затримання розшукуваного чоловіка або схожої на нього особи”, – закликали у правоохоронних органах.

Вбивцю Фаріон розшукують також і в Одеській області

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x