Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеському ТЦК прокоментували інцидент з наїздом на військовослужбовця

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 24 липня, в Одесі стався резонансний інцидент. На вимоги спільної групи оповіщення військовослужбовців ТЦК та СП і представників Національної поліції надати документи, водій автівки продовжив рух та наїхав на одного з військовослужбовців. В обласному ТЦК прокоментували ситуацію, про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Військовослужбовець, який отримав травми, після бойових поранень на фронті проходить службу у ТЦК. Він уже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

«Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим! Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов’язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України», ─ наголосили в обласному ТЦК та СП.

Там також нагадали, що 20 червня схожий інцидент стався в Приморському районі Одеси. 5 липня суд обрав водію, який також травмував своїм транспортним засобом військовослужбовців ТЦК та СП, запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Слідство щодо цього випадку триває.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x