Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі п’яний чоловік облаяв співробітників ТЦК та кидався на поранених бійців

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі п’яний перехожий, побачивши військовослужбовців ТЦК, почав гучно лаятися та показувати непристойні жести. А коли в ситуацію втрутилися інші – поранені бійці, чоловік кинувся на них із кулаками та побажаннями смерті. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Оперативне командування “Південь”.


Як зазначається, інцидент стався 15 липня. Недалеко від військових ТЦК, до яких чіплявся нетверезий чоловік, знаходились воїни, які проходять лікування у шпиталі.

“Почувши це, вони підійшли до громадянина та ввічливо попросили заспокоїтися. На це нетверезий чоловік відповів ще більшими погрозами, побажаннями смерті та почав кидатися із кулаками на військовослужбовців. Поранені військові змушені були чинити опір та заспокоїти громадянина. Військовослужбовці ТЦК участь у конфлікті не брали”, – йдеться у повідомленні.

В ОК “Південь” звернулися до всіх жителів Одеси та області та зазначили, що військові просто зараз захищають нашу державу та українців від ворога.

“Захищають кожного з вас. Збивають ракети, знищують оккупантів, топлять ворожий флот. Ці люди — герої. Більшість військовослужбовців ЗСУ — мобілізовані громадяни, які виконують свій конституційний обовʼязок. Тому ПОВАГА до ЗСУ має бути у кожного на першому місці. Образа військовослужбовців має жорстко каратися. Хто хоче продемонструвати свою сміливість — чекаємо у лавах української армії. Саме там зараз знаходяться хоробрі чоловіки. Ще раз наголошуємо на дотриманні правил: повага до форми, повага до ветеранів, повага до чинних військових!”, – наголосили військові.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x