Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі намагаються вирішити проблему водопровідної системи певного населеного пункту

0 коментарів 40230 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 30 липня, керівник Ізмаїльського району разом з депутатом Одеської обласної ради Ігорем Капітаном та першим заступником голови Ізмаїльської РДА Сергієм Продановим в межах робочого візиту до міста Вилкове зустрілися з Вилківським міським головою Матвієм Івановим, заступницею Вилківського міського голови Юлією Маріновою, а також представниками КП «Зміїний» та проєктної організації з м. Одеси для обговорення декількох дуже важливих питань стосовно інфраструктури міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську райдержадміністрацію.


На зустрічі обговорювались питання проєкту реконструкції насосних станцій, водопровідної мережі та станції очищення води. Справа полягає в наступному: аварійний стан водопровідної системи в місті та в умовах відключення електроенергії призводить до постійних перебоїв водопостачання.

Тому наразі розглядається можливість розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції насосних станцій, водопровідної мережі та станції очищення води. В яких буде передбачено резервне підключення від автономних та альтернативних джерел живлення для повної енергонезалежності всіх вузлів насосних станцій та систем фільтрації води.

В Ізмаїльському районі намагаються вирішити проблему водопровідної системи певного населеного пункту

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x