Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі один день буде працювати “Містечко здоров’я”: деталі

0 коментарів 14202 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 26 липня, в місті декілька годин поспіль лікарі та медпрацівники на безкоштовних засадах будуть надавати огляд для всіх бажаючих в рамках проєкту “Містечко здоров’я”. Воно працюватиме відповідно до листа Міністерства охорони здоров’я від 24.07.2024 № 2469/2024 з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері громадського здоров’я, захисту населення від інфекційних хвороб та “Всесвітнього дня боротьби із вірусними гепатитами”. Під час його відвідування мешканці та гості міста зможуть отримати корисну інформацію про свій стан здоров’я. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Андрія Абрамченко.


Сімейні лікарі та медичні сестри КНП «Ізмаїльський міський центр ПМСД» проводитимуть усім бажаючим консультації та огляд. А також ставитимуть щеплення, будуть проводити швидке тестування на гепатит В та С, а також на ВІЛ. Не забудуть вони про вимірювання рівня глюкози в крові та артеріального тиску.

Захід відбудеться завтра, 26 липня, на території КНП ІМР ІР ОО «Ізмаїльська міська центральна лікарня» за адресою: м. Ізмаїл, проспект Незалежності, 68, з 11.00 до 14.00.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x