Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі до кінця року відкриється сучасний двоповерховий супермаркет: подробиці

2 коментаря 51084 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В історичному центрі Ізмаїла готується до відкриття професійний двоповерховий торговельний центр «Pokrovsky». Про це повідомила пресслужба компанії «UTG», передає “Бессарабія INFORM”.


ТЦ відкриється біля центрального ринку до кінця поточного року. Компанія «UTG» виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового об’єкту.

«Pokrovsky» має підземний паркінг на 78 машиномісць, а його загальна площа – 5,3 тисячі квадратних метрів.

Відмінне розташування біля головного за відвідуваністю об’єкта в місті – “Ізмаїльський центральний ринок”, та зручна транспортна доступність, а також безумовно відкриття магазинів, які вперше будуть представлені в Ізмаїлі, гарантують ТЦ «Pokrovsky» високу відвідуваність та цільові покупки, – вважають у компанії.

У рамках розробленої концепції, в торговельному центрі з’являться наступні популярні оператори: супермаркет “Таврія В”, дрогері, аптека, ювелірний магазин, а також нові для цього міста магазини та універмаги одягу та взуття українських і міжнародних брендів, магазини косметики, електроніки та інші.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Марина
Марина
1 месяц назад

Кому он нужен, в Измаиле магазинов больше , чем людей

Михаил
Михаил
1 месяц назад
Ответить на  Марина

Ну, да. А в конце Щорса (Дунайской), или Тимошенко-Заводской слабо? Чтобы люди не пёрлись в центр, а покупали в шаговой доступности…

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x