Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Ренійській громаді відвели вантажівки від багатостраждального села Орлівка

0 коментарів 66960 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Ренійській громаді Ізмаїльського району погодили маршрут руху великогабаритних та великовагових транспортних засобів в об’їзд села Орлівка. Відповідна схема для вантажівок діє з 3 липня по 3 жовтня поточного року. Про це кореспондентка «Бессарабії INFORM» дізналася з рішення сесії Ренійської міської ради від 17 липня.


У документі вказано, що у вказаний період  ПП «Сумитрансекспедиція» затверджено наступний маршрут руху великогабаритних та великовагових транспортних засобів вулицями і дорогами села Орлівка: з’їзд з траси М15 на дорогу О160708 – поворот на право на вулиці Дмитра Кантемира (об’їзд села Орлівка) – виїзд на трасу М15 в напрямку Ізмаїла.

У Ренійській громаді відвели вантажівки від багатостраждального села Орлівка

Нагадаємо, що 25 липня в селі Орлівка сталась трагедія – легковий автомобіль «ВАЗ» наїхав на шестирічного хлопчика, який раптово вибіг на дорогу. На жаль, отримані дитиною травми виявилися несумісними з життям. Після трагічного інциденту жителі Орлівки вийшли на вулицю та перекрили рух на автодорозі М-15, вимагаючи негайних дій від місцевої влади.

Головне фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x