Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У директорки Білгород-Дністровського морського порту з’явився новий заступник – чим він займатиметься

0 коментарів 10476 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У директорки Білгород-Дністровського морського торговельного порту Оксани Кіктенко з’явився новий заступник – Роман Дідков, в обов’язки якого входитиме залучення інвестицій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку очільниці підприємства.


За словами пані Оксани, Роман Дідков погодився очолити надзвичайно важливий напрямок у складний для порту час. Низка спроб продати підприємство на аукціонах завершилась невдало, тож новий заступник намагатиметься виправити ситуацію.

“Приватизація – це саме про нові інвестиції. 4 попередні аукціони не виявили бажаючих серед вітчизняних інвесторів придбати майновий комплекс порту за існуючих умов. Залучення іноземного капіталу змінить негативний досвід. Роман Дідков має багаторічний досвід проведення міжнародних конференцій та виставок в галузі транспортної логістики, інфраструктури та вантажів. На форумах в рамках існуючого Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту (ТМТМ або Middle Corridor) збираються провідні гравці у секторі транспорту та логістики, зосереджені на ландшафті мультимодальних перевезень, що розвиваються, між Європою та Азією. Місце в цьому маршруті забезпечить розвиток Білгород-Дністровського порту”, – зазначила Оксана Кіктенко.

Як зауважила очільниця держстивідору, Роман Дідков вже провів форуми Middle Corridor в Туреччині, Нідерландах, Казахстані та Грузії. Саме в Грузії в квітні 2024 р. вперше було представлено можливості Білгород-Дністровського порту та проведено ряд переговорів з представниками компаній Румунїї, Німеччини, Туреччини та інших країн.

На Чорноморсько-Каспійському логістичному форумі, який пройде 17-19 вересня в Баку (Азербайджан), Білгород-Дністровський порт буде презентовано в офіційних виступах та матеріалах форуму.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x