Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Дніпрі затримали підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон

0 коментарів 11907 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві відомої мовознавиці Ірини Фаріон. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець, який під час підготовки до злочину орендував щонайменше три квартири у Львові. Про це, посилаючись на голову Міністерства внутрішніх справ України Ігоря Клименко, передає “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, що в п’ятницю, 19 липня, у Львові Ірина Фаріон отримала кулю у голову від невідомого. Поліція Львівської області проводила спецоперацію для затримання зловмисника, який стріляв у громадську діячку. Вони підтвердили, що це сталося на вулиці Масарика. У повідомленні зазначалося, що їм повідомили про напад на 60-річну перехожу о 19:30. Її було госпіталізовано з вогнепальним пораненням голови до лікарні, де жінка померла.

За словами глави МЗС Ігоря Клименка, є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю.

“139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України.

Перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу. Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди”, — повідомив Ігор Клименко.

Про фігуранта він зазначив, що це вісімнадцятирічний мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину хлопець орендував щонайменше три квартири у Львові.

Зараз затриманий в руках поліції. Слідство схиляється до думки, що стрілець — лише виконавець.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x