Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Болградському районі фермери разом із владою готові взятися за ремонт найважливіших доріг

0 коментарів 15147 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 9 липня, голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко провів робочу зустріч з очільником Городненської громади  Миколою Богоєвим та місцевими фермерами, під час якої було обговорено алгоритм дій по вирішенню питання ремонту дороги Т 16-32 на ділянці між населеними пунктами Городнє та Новими-Троянами на умовах співфінансування. Про це, посилаючись на Болградську РВА, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Група фермерів з Нових-Троян виявили ініціативу у проведенні ремонту зазначеної дороги спільними зусиллями з громадою. Під  час зустрічі присутні обговорили алгоритм спільних дії, а також джерела додаткового фінансування.

Також аграрії запропонували свою допомогу в проведенні робіт з забезпечення проїзного стану дороги Т 16-08, яка з’єднує декілька громад в напрямку районного центру. Очільник району зазначив, що в напрямку Виноградне – Оріхівка – Кубей здійснюється підвіз дітей до опорного закладу освіти Кубейської громади, тому вона має стояти в пріоритеті. Присутні детально зупинились на цьому питанні, оскільки зазначена дорога вкрай розбита та підлягає якнайшвидшого ремонту.

Зазначимо, що депутати Городненської, Кубейської та Василівської громад неодноразово направляли звернення до вищих органів виконавчої влади щодо проведення ремонтних робіт на дорозі Т 16-08.

Аграрії Городненської громади запропонували долучитись до ремонту зазначених доріг також Кубейську громаду та фермерів.

Одним зі шляхів з співфінансування у проведенні майбутнього ремонту робіт стало створення ініціативного проєкту, який групою небайдужих мешканців Кубейської громади було подано на українській краудфандинговій платформі, котра з 2015 року допомагає громадським організаціям, благодійним фондам, волонтерам та активним спільнотам збирати кошти на реалізацію соціальних та громадських проєктів, а також надає авторам знання про основи фандрейзингу та краудфандингу. Завдяки платформі сотні проєктів за 9 років вже зібрали гроші на різні проєкти.

За результатами зустрічі голова Болградської РВА окреслив хід подальших дій стосовно проведення ремонтних робіт зазначених доріг та умови співфінансування з громадами й фермерами.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x