Стала відома причина вибуху, що стався напередодні в Ізмаїлі

0 коментарів 29268 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Причиною вибуху, який стався вчора ввечері в Ізмаїлі, стала несправність літій-іонного акумулятора, підключеного до портативної зарядної підстанції. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.


Нагадаємо, вчора ввечері, о 20:22, до Служби порятунку надійшов виклик про те, що в Ізмаїлі по вулиці Верхньоторгова сталося загоряння житлового будинку. Перед цим мешканці поблизу центрального ринку чули звуки вибуху. Внаслідок пожежі сильно постраждав господар будівлі, чоловік 1972 року народження.

Як розповіли рятувальники, при дослідженні версії про можливість виникнення пожежі внаслідок вибуху літій-іонного акумулятора було встановлено, що в осередку пожежі знаходився пристрій, який був підключений до портативної зарядної підстанції для підвищення її потужності та можливості обслуговувати два житлових будинка.

Під час роботи зарядної підстанції і підключеного до неї літій-іонного акумулятора потерпілий ізмаїлець помітив недоліки у його роботі, а саме: перегрів, іскріння і задимлення літій-іонного акумулятора. Враховуючи несправність роботи, чоловік вирішив вимкнути його. В момент відключення аккумулятора стався вибух.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x