Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сподівався на “допомогу” прикордонниці: на трасі Одеса-Рені затримали 25-річного переправника ухилянтів

0 коментарів 416502 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На транзитній ділянці автодороги Одеса-Рені затримали 25-річного жителя Одещини, який намагався переправити до Молдови трьох чоловіків. Для безперешкодного втілення свого наміру зловмисник намагався підкупити прикордонницю, запропонувавши їй п’ять тисяч доларів США. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби.


Як розповіли в Управлінні, про спробу підкупу прикордонниця повідомила правоохоронців, які задокументували надання 2500 американських доларів фігурантом, решту суми він мав надати після успішного трансферу.

“У ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці також затримали фігуранта справи на гарячому – під час спроби незаконного переправлення осіб за кордон. З кожного свого «клієнта» він мав отримати до 8000 доларів”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні злочинів.

Сподівався на "допомогу" прикордонниці: на трасі Одеса-Рені затримали 25-річного переправника ухилянтів
Процесуальні дії з викриття кримінального правопорушення проводились спільною міжвідомчою групою у складі оперативників відділу внутрішньої та власної безпеки по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь», УСБУ в Одеській області та Національної поліції.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x