Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Щодо стрілянини в Одесі відкрито кримінальне провадження: подробиці

0 коментарів 14202 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні зранку, 19 липня, біля ринку “Привоз” в Одесі відбулась сутичка між громадським населенням та представниками поліції. Водія BMW та жінку, яка напала на патрульного під час виконання службових повноважень, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за насильство щодо працівника правоохоронного органу. Також за водіння у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння відносно водія BMW поліцейські склали адміністративний протокол. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як повідомляла БІ”, сьогодні в Одесі трапився інцидент за участі патрульних та громадян. Поліцейські провели першочергову перевірку, під час якої надали правову оцінку діям кожного учасника конфлікту.

Біля службового авто зібрався натовп людей, які намагались допомогти чоловіку втекти. Одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю і розірвала формений одяг. Патрульний застосував відносно порушниці спецзасіб – балончик з газом дратівливої дії, повернув пістолет та використав його для виклику допоміжних сил. Поліцейський діяв відповідно до п. 13 ст. 46 Закону України «Про Національну поліцію».

Слідчі поліції Одещини внесли дані про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікувавши її як насильство щодо працівника правоохоронного органу – стаття 345 Кримінального кодексу України. Водія BMW та жінку, яка відібрала у патрульного зброю та розірвала формений одяг, затримано. За участі процесуального керівництва фігурантам готується повідомлення про підозру.

Крім цього, стосовно водія, який порушив Правила дорожнього руху та відмовився проходити освідування на стан спʼяніння, складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також триває службова перевірка для надання оцінки діям патрульних поліцейських. Про її результати поінформуємо додатково.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x