Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ще одну групу «тютюнових бізнесменів» викрили на Одещині: вилучено товару на два мільйона гривень

0 коментарів 27891 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Детективи Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили одеситів, які зберігали та продавали незаконно виготовлені тютюнові вироби. У них було вилучено товару на майже 2 млн грн.   Про це, посилаючись на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Чоловіки зберігали та реалізовували тютюнові вироби без марок акцизного податку та аксесуари до них. Вони продавали свій товар на ринках Одеси, а також відправляли поштою

Детективи провели сім обшуків за місцями проживання фігурантів та в спеціально пристосованих приміщеннях. Вони вилучили майже 22 тисячі пачок сигарет і мобільні телефони. Орієнтовна вартість вилученого становить майже 2 млн грн.

Наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконного продажу та походження товару. Слідство триває.

«Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів), ч. 2 ст. 28 (кримінальне правопорушення визнається вчиненим за попередньою змовою групою осіб, якщо його спільно вчинили декілька осіб (дві або більше), які заздалегідь, тобто до початку кримінального правопорушення, домовилися про спільне його вчинення., ч. 2 ст. 199 (незаконне виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту та збут підакцизних товарів) Кримінального кодексу України здійснюють детективи ТУ БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Процесуальне керівництво – Одеська обласна прокуратура», ─ розповіли у БЕБ.

Ще одну групу «тютюнових бізнесменів» викрили на Одещині: вилучено товару на два мільйона гривень

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x