Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Подорож до Молдови не вдалася: на Одещині заблокували нелегальний канал переправлення за кордон

0 коментарів 13392 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє ділків на Одещині намагалися довезти до кордону шістьох військовозобов’язаних, де вони в обхід офіційних пунктів пропуску мали перейти до Молдови. За це організатори планували отримати 600 000 грн. Автівки з порушниками затримали 22 липня за 18 км від державного кордону. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Координати з датою та місцем збору «ухилянти» отримували в месенджерах. За 100 000 гривень винагороди з кожного їх обіцяли безперешкодно доставити до лінії державного кордону з Молдовою, де вони пішки мали його перетнути.

Бажаючими покинути країну нелегально виявилися мешканці  Запорізької, Черкаської, Київської, Харківської та Вінницької областей.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозр двом «провідникам» за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. На «туристів» складені адміністративні протоколи за спробу незаконного перетинання державного кордону України (ч. 2 ст. 204-2 кодексу України про адміністративні правопорушення).

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x