Підліток з Ізмаїльського району загинув, розбираючи ворожий дрон – деталі

0 коментарів 27216 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 3 липня, Саф’янівську громаду Ізмаїльського району шокувала звістка про загибель 15-річного хлопця в селі Стара Некрасівка по вулиці Кірпічній під час пожежі в його рідній домівці. Обгоріле тіло юнака на місці трагедії знайшли рятувальники.


Розслідуючи факт вибуху в оселі, поліцейські попередньо встановили, що хлопець приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі, та почав його розбирати. Пристрій вибухнув та спровокував пожежу, внаслідок чого підліток загинув.

Однак “Бессарабії INFORM” з власних джерел стали відомі нові подробиці причини загибелі юнака.

Зі слів його односельців, за день до пожежі під час купання в одному із гирл річки Дунай юнак знайшов невідомий йому предмет та вирішив принести додому. Пообіді хлопчина з цікавості взявся розібрати його за допомогою підручних інструментів. Зненацька пролунав вибух.

За попередньою інформацією, предмет, що розірвався, належить до бойової частини шахеда «Герань-2», яка здетонувала через завдання ударів. Через вибух у господарчій споруді виникла пожежа, під час якої  від отриманих ушкоджень (опалення шкіри та м’язів) хлопець помер на місці.

Мати хлопця, яка в цей час перебувала в будинку, уціліла, проте була госпіталізована до Центральної районної лікарні Саф’янівської сільської ради в шоковому стані.

Наразі відкрито кримінальне правопорушення за ч.1 ст.115 КК України з приміткою побутовий нещасний випадок.

Фото дрону – ілюстративне

Підліток з Ізмаїльського району загинув, розбираючи ворожий дрон - деталі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x