Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Перший спільний з “НІБУЛОН” баржевий караван цього тижня повернувся в Ізмаїл

0 коментарів 33993 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Диверсифікуючи канали експорту, представники компанії “НІБУЛОН” домовились про стратегічне партнерство із ПрАТ “Українське Дунайське Пароплавство” (УДП). Днями з Ізмаїлу до порту Констанца вже вирушив перший баржевий караван, завантажений на зерновому терміналі філії “Бессарабська”. Він розвантажувався на одній з якірних стоянок порту “Констанца”. Станом на сьогодні караван вже повернувся до Ізмаїлу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на УДП.


Як зазначили в Українському Дунайському пароплавстві, швидкість розвантаження становила понад 4 тис. тонн на добу. Завдяки цьому в УДП є непогані шанси вийти на рекордні темпи обертання флоту.

Досвід співпраці з “НІБУЛОН” є для нас максимально корисним. З вересня у Констанці має почати роботу ще одна «українська» якірна стоянка. Вже є домовленість щодо залучення кранів. За наявності у Констанці нашого власного буксиру зможемо перевалювати до 6 тис. тонн зернових на добу. Лише кілька днів на завантаження великого морського судна. Без ризиків простою. Це значно посилює привабливість дунайського експортного напряму“, – зазначив керівник УДП Дмитро Москаленко.

Також було озвучено, що наразі готуються пропозиції для клієнтів УДП в Україні та Середньому Дунаї. Тобто, “зернова” експортна логістика з України починає “рахуватись”.

Але для повноцінного перезапуску проєкту комплексної логістичної послуги з перевалкою борт-борт нам дуже і дуже потрібна підтримка. Як з боку української влади (30% знижка на залізничні перевезення до Ізмаїлу за умови перевалки на флот під українським прапором), так і зі сторони румунських партнерів (перегляд канального збору, лоцманських проведень, портового збору)“, – підкреслили в компанії.

Перший спільний з "НІБУЛОН" баржевий караван цього тижня повернувся в Ізмаїл

Перший спільний з "НІБУЛОН" баржевий караван цього тижня повернувся в Ізмаїл

Перший спільний з "НІБУЛОН" баржевий караван цього тижня повернувся в Ізмаїл

Перший спільний з "НІБУЛОН" баржевий караван цього тижня повернувся в Ізмаїл

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x