Острів, що боронять боги: в Одеському археологічному музеї відкриється виставка, присвячена Зміїному

2 коментаря 25326 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський археологічний музей вперше з початку повномасштабного вторгнення відкриває свої двері для відвідувачів та запрошує п’ятого липня на гасіння марки «Зміїний: острів, що боронять боги», яку  створили разом з Укрпоштою в рамках майбутнього однойменного виставкового проєкту. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на публікацію закладу.


Як зазначили у музеї, вхід на гасіння вільний, відкриття відбудеться за адресою: вулиця Ланжеронівська, 4.

Придбати конверт з однією маркою та гасінням (50 грн) або подарунковий блок з 8 марок (700 грн) можна буде безпосередньо під час гасіння або щотижня у вівторок та четвер у музеї з 12:00 до 16:00.

В установі наголошують: археологів багато пов’язує саме з островом Зміїний.

“Наш музей давно пов’язаний зі Зміїним: ми проводили тут численні експедиції та навіть перші в Україні підводні розкопки. У наборі з 8 марок ви знайдете унікальні зображення античних артефактів, знайдених на острові. Ці знахідки допомагають краще зрозуміти життя і культуру давніх народів, що населяли південь України. Крім того, у наборі можна побачити чудовий вид на острів Зміїний, знятий одеським фотографом Борисом Бухманом”, – йдеться у повідомленні.

Щодо майбутньої виставки, то згодом можна буде побачити артефакти, знайдені на Зміїному, не тільки на марках, а й вживу у музеї.

Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції, та за менторства Одеського національного художнього музею.

Острів, що боронять боги: в Одеському археологічному музеї відкриється виставка, присвячена Зміїному

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
вр
вр
18 часов назад

3.13 здец перевели молдовани!

липован
липован
17 часов назад
Ответить на  вр

Перевод – автоматический.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x