Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті – медицина

1 коментар 41364 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 10 липня, в рамках робочого візиту до Ізмаїльського району голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та його перший заступник Олександр Харлов велику увагу приділили медицині.  Про це, посилаючись на Ізмаїльську районну військову адміністрацію, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Разом з керівництвом Ізмаїльської РВА обласна влада відвідала неврологічне відділення з інсультним блоком і реабілітаційним відділенням Ізмаїльської міської центральної лікарні, де ознайомилися з ходом виконання робіт з реконструкції нового неврологічного відділення, яке наразі забезпечене усім необхідним обладнанням для осіб з інвалідністю (підіймачем, ліфтом, вбиральнею). Постачання води проводиться з власної свердловини та забезпечене генератором. Заплановано встановлення до кінця вересня автономної котельні на твердому паливі. У відділенні функціонує припливно – витяжна система вентиляції у кожному приміщенні. Забезпечені умови для реабілітації хворих після інсультів. На першому поверсі будівлі буде розташоване стаціонарне реабілітаційне відділення на двадцять ліжок для надання медичних послуг з реабілітації.

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Також, Олег Кіпер оглянув Ізмаїльський міський центр медико – санітарної допомоги, а саме трансфузіологічне відділення з потужністю 1000 літрів заготовки крові на рік. В цьому році, за допомогою гуманітарної некомерційної організації «Міжнародний медичний корпус», було повністю оновлена матеріально – технічна база відділення (морозильні камери, холодильники, змішувачі, центрифуги, запаювачі). Відділення забезпечує еритроцитарною масою та плазмою крові усі лікувальні заклади Ізмаїльського району та частину Болградського району, працює у режимі 24/7. На даний час заплановано проведення поточного ремонту приміщення відділення у 2024 році задля забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів та персоналу.

Наступним об’єктом, який відвідав очільник Одеської ОВА, стала ПЛР – лабораторія по вул. Клушина, 6 де протягом 2024 року був проведений капітальний ремонт, що сприятиме ефективній та оперативній роботі та дасть можливість проводити  більш ніж 600 ( ПЛР- методом ) досліджень на добу. Дослідження ПЛР мають високі показники чутливості, надають можливість виявляти наявність інфекції на ранніх стадіях інфікування, до проявів клінічних симптомів захворювання, а також здійснювати контроль за перебігом інфекційного процесу та оцінювати ефективність лікування.

Особливу увагу приділили кисневій станції в Дунайській обласній лікарні, яка забезпечує медичним киснем заклади охорони здоров’я і станцію екстреної медичної допомоги. Головою Ізмаїльської РВА Родіоном Абашевим було акцентовано увагу на важливості проведення модернізації цієї станції, оскільки в лікувальних закладах півдня Одеської області заправка балонів киснем відбувається в обласному центрі. Це потребує тривалого часу, а у випадку форс-мажорних обставин і зовсім стає неможливим. Після модернізації кисневої станції це дасть змогу забезпечити безперебійне централізоване постачання кисню з розведенням по лікарні на 188 кисневих точок. До станції буде входити два блоки з потужністю 150 літрів кисню на хвилину та 750 літрів кисню на хвилину. З метою енергозбереження кожний блок може працювати окремо в залежності від кількості пацієнтів у закладі. У станції є технічні можливості для забезпечення виробництва кисню медичного та заправки балонів з потужністю 30 балонів на добу, що дасть можливість забезпечити медичним киснем медичні заклади Південного регіону Одеської області, а також станції швидкої допомоги.

Як зазначив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер під час візиту до Ізмаїльського району, забезпечення якісної та доступної в медицини на Одещині – один із основних напрямків роботи. І забезпечення киснем закладів охорони здоров’я не є виключенням.

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

Олег Кіпер відвідав Ізмаїл: в пріоритеті - медицина

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олег
Олег
1 месяц назад

Ага, тубдиспансер закрыли, онко закрыли, психоневрологию закрыли, приехали посмотреть, ЧТО ЕЩЁ ЗАКРЫТЬ, ЧТОБ БОЛЬШЕ БАБЛА В Одессу перенаправить.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x