Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканець Ренійської громади, який порибалив на 380 тисяч гривень, постане перед судом

0 коментарів 13419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Ренійської громади, який на озері Кугурлуй займався незаконним рибним промислом. 50-річний чоловік, маючи вже судимість за незаконний вилов риби та знаходячись на випробувальному терміні, знову скоїв аналогічне правопорушення, яким завдав державі збитків на суму майже 380 тисяч гривень. Про це, із посиланням на Ізмаїльський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Викрили зловмисника співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції цьогоріч на початку квітня. На озері Кугурлуй у комендантську годину чоловік витягав з води виставлені ним 10 ліскових сіток загальною довжиною 750 метрів. Поліцейські вилучили у рибалки заборонене знаряддя та 226 одиниць виловленої риби, серед якої карась, сазан та окунь.

Правоохоронці у якості речових доказів водні біоресурси передали на зберігання спеціалізованому підприємству, а знаряддя лову помістили до камери схову речових доказів.

Мешканець Ренійської громади, який порибалив на 380 тисяч гривень, постане перед судом

За результатами проведеної судово-екологічної експертизи, своїми діями правопорушник завдав державі збитків майже на 380 тисяч гривень. Чоловік свою провину визнав та пояснив, що рибу ловив для власних потреб.

«У червні минулого року фігурант отримав вирок суду за аналогічний злочин у вигляді одного року обмеження волі з випробувальним терміном на один рік. Відтак, ми під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення за ч. 2 ст. 249 Кримінального кодексу України – у незаконному зайнятті рибним промислом, яке заподіяло істотну шкоду, вчиненому особою, раніше судимою за кримінальне правопорушення, передбачене цією статтею. Обвинувальний акт ми скерували до суду. Правопорушнику загрожує штраф від 51 тис. до 85 тис. гривень або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк», – розповів начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x