Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Через пропускний пункт “Орлівка” намагались незаконно вивезти понад два десятки тон харчової добавки

0 коментарів 126576 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями Одеські митники блокували незаконне вивезення майже 24 т соняшникового фосфатидного концентрату. Вантажівка з такою речовиною прибула в пункт пропуску «Орлівка» для подальшого слідування до Іспанії. Втім під час проходження перевірки з’явились деякі нюанси. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську митницю.

У поданих до митного оформлення документах зазначалося, що країною виробництва та відправлення товару, який є побічним продуктом гідратації соняшникової олії та застосовується у виробництві маргарину, хлібобулочних, кондитерських і шоколадних виробів, є Україна. Втім під час митного огляду кабіни водія було виявлено ще один пакет товаросупровідних документів.

За результатами їх аналізу з’ясувалося, що співпадає тільки вага товару, а виробник зі схожою назвою має адресу в одній з країн ЄС. При цьому митна вартість концентрату в знайдених документах в понад 3,5 рази вища ніж у поданих до митниці.

За фактом надання до митниці документів зі свідомо неправдивими відомостями складено протокол про порушення митних правил за ознаками частини 1 статті 483 Митного кодексу України. Понад 24 т соняшникового фосфатидного концентрату тимчасово вилучено.

Через пропускний пункт "Орлівка" намагались незаконно вивезти понад два десятки тон харчової добавки
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x