Житель Білгород-Дністровського району, який торгував вогнепальною зброєю, може загриміти до в’язниці на сім років

0 коментарів 10422 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Білгород-Дністровського району, який продавав вогнепальну зброю, відповідатиме за скоєне перед законом. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Правоохоронці встановили, що 29-річний зловмисник зберігає за місцем мешкання зброю та вибухонебезпечні предмети і підшукує на них покупців.

Чоловік у центрі села Миколаївка-Новоросійська Успенівської територіальної громади з інтервалом у кілька днів продав пістолет Макарова за тисячу гривень та два корпуси ручних осколкових гранат із запалами до них за 4000 гривень.

Правопорушника затримали в процесуальному порядку одразу після здійснення ним другої оборудки. За клопотанням слідчих на час досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу в якості речових доказів продані зловмисником предмети, які скерували на експертизу, та кошти, отримані ним у протиправний спосіб.

За висновками судово-балістичної експертизи, вилучений «товар» – самозарядний 9-міліметровий пістолет Макарова, який належить до короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, придатної для неодноразового проведення пострілів, та два корпуси з двома запалами, що в сукупності утворюють дві ручні осколкові гранати Ф-1, які належать до бойових припасів та придатні до вибуху.

«Зібравши в ході слідства достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у незаконному придбанні, носінні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї й боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування завершено, та обвинувальний акт скеровано до суду», – повідомив начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Житель Білгород-Дністровського району, який торгував вогнепальною зброєю, може загриміти до в'язниці на сім років

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x