Випав з локомотиву на колії: поліцейські розслідують обставини загибелі працівника залізниці на станції Одеса-Головна

0 коментарів 13770 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 27 червня, пізно ввечері сталась трагічна подія. 52-річний співробітник залізниці впав на колії, і локомотив його переїхав. Поліцейські розслідують обставини його загибелі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Про подію, яка сталась на залізниці, поліцейським повідомили медики.

Попередньо встановили, що співробітник перебував на зчепленні між останнім та передостаннім вагоном локомотива. У поліції зазначили, що тим самим він порушив норми про охорону праці. Чоловік через радіостанцію керував діями інших співробітників, які були в другому кінці локомотива, та здійснювали його рух заднім ходом в депо. У якийсь момент колега перестав виходити на зв’язок та давати команди про подальший рух. Виявилося, що він впав на колії, і локомотив його переїхав.

«За даним фактом слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси», ─ йдеться у повідомленні поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x