В Одесі стався конфлікт між працівниками ТЦК та медиками

0 коментарів 25731 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між працівниками ТЦК та СП і медиками швидкої, який відбувся сьогодні приблизно о 13-й годині в Київському районі міста Одеси. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Правоохоронці встановили й опитали свідків та очевидців, а деяких з учасників інциденту запросили до відділку поліції. З ними працюють поліцейські.

Спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону за фактом конфлікту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

За даними з соцмереж, між представниками ТЦК та “швидкої” виникла бійка, нібито через те, що в одному з центрів комплектовання утримують бригаду медиків, яка прибула туди на виклик. На знак протесту в ТЦК прибули й інші медпрацівники. Згодом між працівниками ТЦК та фельшерами виник конфлікт, дійшло до бійки.

«Подія сталася приблизно об 11:00 ранку. Водій у свій вихідний день прийшов оновити дані, як того вимагає закон. Однак у військкоматі було ухвалено рішення його нікуди не відпускати. На тлі стресу у водія піднявся тиск і йому стало погано. Йому викликали карету швидкої з лікарем та фельдшером, проте станом на 15:00 їх також не хотіли випускати, щоб госпіталізувати постраждалого водія», – йдеться у повідомленні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x