У Бессарабії за добу сталося дві пожежі: в Ізмаїлі горів магазин, на Білгород-Дністровщині ─ сміттєзвалище

0 коментарів 27918 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рятувальникам Бессарабії довелося виїжджати на дві резонансні пожежі, що сталися у Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах. Про це, посилаючись на ГУ ДСНС в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Близько 13:00 години 7 червня надійшло повідомлення про пожежу за межами села Абрикосове на Білгород-Дністровщині. Там сталось загоряння сміття на території санкціонованого сміттєзвалища.

О 16:30 пожежу було локалізовано та о 19:20 ліквідовано на площі 200 м2. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались одна одиниця пожежної техніки та п’ять рятувальників, від місцевої пожежної команди «Шабо» ─ одна одиниця пожежної техніки та два чоловіки особового складу.

Протягом останнього часу загоряння на полігоні стається вже не вперше.

Також вчора о 20:47 надійшло повідомлення про пожежу в місті Ізмаїл по вулиці Остапенка. На місці події встановили, що сталось загоряння продуктів та майна в магазині.

О 20:59 пожежу локалізовано та о 21:22 ліквідовано на площі 30 м2. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались дві одиниці пожежної техніки та сім рятувальників.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x