Тарутинська громада провела в останню путь Героя Івана Маценко

0 коментарів 10962 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями жителі громади дізнались жахливу новину про те, що ще один їх відважний земляк поклав на захист рідної країни своє життя – Іван Іванович Маценко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


52-річний чоловік мешкав у селищі Мароярославець Другий. Коли прийшов час, він відважно став на захист усієї країни. Хороброго, розумного та щирого чоловіка знали та поважали дуже багато людей, які вірили, що він повернеться додому з Перемогою.

Однак цього не сталось – життя Івана обірвалося під час виконання бойового завдання на Донеччині. Він до останнього подиху був відданий своїй Батьківщині та боровся за волю і свободу нашої держави.

Проводжали Героя в останню путь сотні людей: рідні, близькі, всі, хто поважав та любив Героя. Біль та розпач від втрати переповнювали кожного з присутніх на похованні.

Одещина і Україна знову втратили свого вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом… Його життя обірвалося, а наші серця наповнені гірким болем втрати та ненавистю до російських загарбників. Тарутинська громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого Земляка та Героя“, – зазначили у селищній раді.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x