Скандали все частіше: на Білгород-Дністровщині сталась сутичка між місцевими жінками та співробітниками ТЦК

0 коментарів 100413 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Сараті Білгород-Дністровського району жительки помітили автомобілі правоохоронців та військовослужбовців, які їхали для проведення мобілізаційних заходів. Жінки просили показати відповідне розпорядження та особисті документи, а коли їх не отримали, виникла сутичка. Про це Новини.LIVE дізнались з відео від користувачів соцмереж, повідомляє «Бессарабія INFORM».


На відео видно лише дві автівки — службову поліцейську та бусик ТЦК. Помітивши автомобілі, місцеві жительки вийшли на дорогу та почали питати, з якою ж метою вони приїхали. Жінкам відповів співробітник поліції, який зазначив, що проводяться мобілізаційні заходи. Однак надати такий документ на вимогу місцевих ніхто не зміг.

“Машини ТЦК їдуть по оповіщенню — це розпорядок коменданта Білгород-Дністровської адміністрації”, — відповіли поліцейські.

Жінки були невдоволені такою відповіддю та пішли до бусика, за кермом якого сидів чоловік у військовій формі. Йому поставили ті самі питання, однак ні документів, ні розпорядження домогтися місцевим не вдалось. Після цього жінки почали вимагати, аби військові покинули їхнє село.

“Ми жителі цього села. А ви чого чекаєте? Хочете, аби до вас із вилами прийшли? Чого ви не воюєте? Їжджайте звідси з Богом!” — кричали місцеві жінки.

Аби заспокоїти місцевих, до машини підійшов чоловік у військовій формі та сказав, що знімати бус не можна. Однак жінки почали вимагати від нього посвідчення, а потім взагалі відчули запах алкоголю.

“А ви назвали себе? Назвіться, будь ласка, та покажіть документи. Назвіться! Від нього тхне перегаром!”,— почали обурюватись жінки.

Військовий цей факт заперечив та просто пішов подалі від місцевих мешканок. Чим наразі закінчився інцидент — невідомо.

 

*фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x