Поїздку скасовано: аккерманські прикордонники зупинили на трасі “Одеса-Рені” чергового перевізника ухилянтів

0 коментарів 13392 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону на трасі “Одеса-Рені” зупинили водія, який намагався доставити до українсько-молдовського кордону чоловіків призовного віку. Скасувати поїздку 24-річному «таксисту» довелось завдяки отриманій інформації від оперативників Держприкордонслужби. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ.


Пасажирами “таксі” виявилися мешканці Одеської, Луганської та Донецької областей, які знайшли в Інтернеті послуги закордонного трансферу.

“Отримавши інструкції, чоловіки прибули до міста Одеса, де на них очікував водій легковика. Загальна вартість подорожі складала від 3 до 5 тис. доларів США з кожного. Діючи в змові з онлайн-організаторами, перевізник отримав свій відсоток у розмірі 500$”, – йдеться у повідомленні.

Наразі відносно водія направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

На пасажирів складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x