Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині молодик зґвалтував 9-річну дівчинку

0 коментарів 22113 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Попередньо вже встановлено, що вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник через незачинені двері до приватного будинку, де на той момент перебували дві сестрички 6-ти та 9-ти років, і силоміць затягнув старшу дівчинку на сусідський город та зґвалтував. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції.


Від доньки про подію дізналась мати, яка повідомила до поліції. У ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний молодик, який нещодавно переїхав у той населений пункт зі своєю співмешканкою. Його вже розшукали і затримали.

Під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Йдеться про зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 10-ти до 15-ти років.

За клопотанням слідчих підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x