На Одещині двох підлітків напоїли алкоголем ─ у поліції прокоментували випадки

0 коментарів 20871 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення відносно трьох осіб, через потурання та недбалість яких двоє неповнолітніх дітей вжили алкоголь. Про події, які відбулися за участю 13-річного хлопця та 14-річної дівчини, поліцейським стало відомо вчора. Обох їх у різних компаніях пригостили горілкою. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У стані сильного алкогольного спʼяніння 14-річну дівчину помітили ювенальні поліцейські вчора ввечері під час патрулювання території Міського саду. Дитина приїхала з області в Одесу до бабусі на літні канікули, а під час прогулянки містом познайомилась з іншими підлітками, які запропонували їй випити горілку, на що вона погодилась. Після вживання алкоголю дитині стало зле. У такому стані її і побачили поліцейські, котрі викликали «швидку». Медики доставили дівчину до реанімаційного відділення з гострим алкогольним отруєнням, а вже сьогодні, коли її стан покращився – відпустили додому.

Хлопець, на щастя, обійшовся без таких наслідків. 13-річного підлітка на Миколаївській дорозі побачили небайдужі громадяни. Малолітній хлопчик йшов із компанією дорослих, а один з них тягнув його за шию.

Правоохоронці зʼясували, що підліток на риболовлі познайомився з 38-річним чоловіком, який його і шарпав. Останній запросив хлопця на спільний відпочинок до своєї компанії та пригостив горілкою. На щастя, юнак вжив зовсім трохи, і медична допомога йому не знадобилась. У цей час мати хлопця була на роботі.

У поле зору правоохоронців родини обох підлітків раніше не потрапляли.

За вказаним фактом відносно матері хлопця та бабусі дівчини ювенальні поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Суд може накласти на них стягнення у вигляді штрафу.

Крім цього, відносно чоловіка, який пригостив хлопця алкоголем та тягнув його за шию, складені протоколи за ст. 180 (доведення неповнолітнього до стану спʼяніння) та ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф, громадські чи виправні роботи або адміністративний арешт.

Нині поліцейські встановлюють всіх осіб з компанії, які пригостили дівчину алкоголем. Якщо підтвердиться інформація, що вони неповнолітні, то їхніх батьків також буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x