Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканцям Болградської громади нагадали про штрафні санкції за викид будівельного сміття в невстановленому місці

0 коментарів 16254 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Інспекція з благоустрою Болградської міської ради сьогодні звернулася до мешканців Болграда та Болградської громади з нагадуванням та попередженням про наслідки несанкціонованого викиду будівельних відходів у яри. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як з’ясувалося, приводом для цього став нещодавній спільний рейд Інспекції з благоустрою та КП «Горводоканал» Болградської міської ради, під час якого було встановлено, що мешканці громади почали нехтувати Правилами благоустрою та частіше звозити будівельне та інше великогабаритне сміття у невстановлені місця.

«Кожен громадянин Болградської громади, який займається будівельними або ремонтними роботами, перед вивезенням будівельного сміття повинен повідомити про це Інспекцію з благоустрою, щоб дізнатися, у який саме яр громади можна на даний час доставити відходи. Це яри, що мають обвали. Лише після цього людина може транспортувати його до місця призначення. Причому безплатно. Або платно – на колишній полігон», – розповів начальник Інспекції з благоустрою Болградської міської ради Костянтин Дімов.

В Інспекції також нагадали, у скільки обійдеться невиконання Правил благоустрою Болградської громади (забруднення/засмічення території):

– від 850 грн до 1700 грн для юридичних осіб/підприємців;

– від 340 грн до 1360 грн для громадян.

Більш детально про санкціоновані місця викидання будівельних відходів можна дізнатися за телефоном Інспекції з благоустрою Болградської міської ради (04846) 4-11-63 та (093) 614 5723.

Нагадаємо, взимку поточного року в Болградській громаді почали заробляти на роздільному зборі пластику, скла та паперу.

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x