Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Майже п’ять мільйонів гривень на олії: на Одещині компанія ухилялась від сплати податків

0 коментарів 19764 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Бюро економічної безпеки на Одещині забезпечило відшкодування 4,6 млн грн несплачених податків експортером соняшникової олії. Детективи Територіального управління уже направили до суду матеріали кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків компанією. Про це, із посиланням на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За допомогою великогабаритного автотранспорту, а саме в спеціалізованих причепах, підприємство вивозило готову олію через пункт пропуску «Старокозаче-Тудора». В один такий причіп могли вмістити від 20 до 25 тонн готової продукції, а експортували товар у Туреччину та Молдову.

Під час слідства встановили посадову особу, яка умисно не подала до органів ДПС документи податкової та фінансової звітності за 2023 рік. Такі дії призвели до несплати податків на прибуток зазначеного підприємства за минулий рік на загальну суму майже 4,6 млн грн.

«Наразі посадовій особі компанії повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області. Процесуальне керівництво – Одеська обласна прокуратура», ─ йдеться у повідомленні БЕБ.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x