Футболістки Арцизької ДЮСШ приймуть участь у всеукраїнському футбольному турнірі серед дівчат

0 коментарів 10314 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


18-24 червня 2024 року в семи куточках України відбудуться Всеукраїнські футбольні турніри серед дівочих команд двох вікових категорій, а саме WU-9 (2015-2016 р.н.) та WU-11 (2013-2014 р.н.). Серед учасників є і команди вихованиць Арцизької ДЮСШ обох вікових категорій. Про це власній кореспондентці “Бессарабії INFORM” розповів тренер дівчат Мігов Віталій Дмитрович.


Команд, які надали гарантійні листи щодо участі від обласної асоціації футболу, цьогоріч рекордна кількість: в категорії WU-11 – 46 команд, в категорії WU-9 – 36 команд. Арцизька команда дівчаток до 11 років братиме участь у першій групі разом з командами Ананьєву, Одеси, Херсону та Миколаєва. Дівчата до 9 років гратимуть також у першій групі разом з командами Ананьєву, Одеси та Херсону. Ігри обох категорій відбудуться 18 червня 2024 року в Одесі на стадіоні “Чорноморець”.

“Всеукраїнські футбольні турніри серед дівчат необхідні для популяризації жіночого футболу як окремої дисципліни. Турнір несе дружній, а не змагальний характер для того, щоб юні спортсменки могли насолоджуватися грою, переймати досвід опонентів, незважаючи на кінцевий результат,” – розповідає тренер.

Переможців у цих змаганнях не визначають. Усі команди-учасниці Турніру нагороджуються пам’ятними відзнаками. Футболістки, тренери та керівники команд отримають медалі за участь.

Бажаємо спортсменкам отримати гарний досвід та не зупинятися на досягнутому. Маємо надію колись почути ваші імена на Олімпійських Іграх.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x