Ювілейний День народження святкує голова опікунської ради “Фонду Добра та Любові” Неллі Никончук

8 коментарів 24057 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні свій ювілейний День народження святкує голова Опікунської ради МБО “Фонд Добра та Любові” Неллі Віссаріонівна Никончук. За плечима жінки – чимало вдалих благодійних та гуманітарних проєктів, нею були залучені до співпраці потужні міжнародні партнери та спонсори, завдяки яким яких критично важлива допомога була надана тисячам мешканцям України, зокрема на окупованих територіях, в містах, які опинилися під обстрілами, та у глибокому тилу, який прихистив постраждалих від збройної агресії росії.


Згадуючи її, усі рідні, друзі та колеги повторюються: з самого дитинства, яке вона, до речі, провела у селі Шевченкове на Бессарабії, її відрізняло від інших неймовірне поєднання доброти з сильними лідерськими якостями. Саме це, напевно, і визначило шлях її життя, в якому вона обрала для себе волонтерство та громадську діяльність.

Пані Неллі разом з засновником “Фонду Добра та Любові” Олександром Дубовим стояла біля витоків наразі однієї з найпотужніших благодійних організацій країни, вклала великий внесок у його існування і досі робить усе можливе і навіть неможливе, аби Україну у такі важкі часи підтримував увесь світ, аби допомога потрапляла до тих, кому вона дійсно необхідна, аби українське військо ставало сильнішим кожного дня.

Ювілейний День народження святкує голова опікунської ради "Фонду Добра та Любові" Неллі Никончук

Будучи молодшою сестрою для чотирьох братів та старшою для трьох сестер, вона з самого дитинства є підтримкою для кожного члена сім’ї, а коли сама стала матір’ю, досягла найбільшої майстерності – бути подругою та взірцем для доньки. Про пані Неллі з любов’ю розповідають, що вона завжди дбає про порядок та привчає до нього усіх, є прикладом милосердя та співчуття до біди інших, об’єднує усіх навколо задля спільної доброї справи.

Принципи своєї родини вона перенесла і на “Фонд Добра та Любові”, де стала для усіх колег та підопічних, неначе матір, яка дбає, хвилюється та підтримує.

Редакція “Бессарабії INFORM” приєднується до привітань та найщиріших побажань!

guest

8 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Валерія
Валерія
2 месяцев назад

Неймовірна людина! Знаю Неллі особисто, та пишаюся цим! З ювілеєм Вас!

Валерія
Валерія
2 месяцев назад

Людина дійсно великого серця. Не раз допомогла мені та моїй сім’ї. Міцного здоров’я вам, Неллі Вісаріоновно!

Людмила Божко
Людмила Божко
2 месяцев назад

З Днем Народження вас! Дякую, що ви є!

Тетяна Лапицька
Тетяна Лапицька
2 месяцев назад

Вітаємо вас, Нелля Віссаріонівна! Ви є прикладом для багатьох жінок!

Михаил Хомко
Михаил Хомко
2 месяцев назад

Волонтерство, материнство, забота о семье – как все помещается в одной женщине? Знаком с Нелли, она действительно удивительный человек! Пример для многих. Жертвенная и сильная! С прошедшим юбилеем!

Настя Жучко
Настя Жучко
2 месяцев назад

От имени семьи Жучко поздравляю тебя с юбилеем! Счастья и здоровья, многих лет жизни, божьих благословений и радостных дней!

Владислава
Владислава
2 месяцев назад

Щиро вітаємо!!! Та пишаємося!

Сергій
Сергій
2 месяцев назад

Дуже радий, що мені пощастило працювати з цією людиною та вчитися від неї! Приєднуюся до привітань!

8
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x