В Одесі тричі судимий за крадіжки чоловік може потрапити за ґрати за вкрадений мопед

0 коментарів 11394 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські поліцейські розшукали та повідомили про підозру зловмиснику, який вдень з-під будинку забрав чужий мопед та сховав для продажу. Двоколісник у нього вилучили. До цього фігуранта уже тричі судили за крадіжки. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ГУНП в Одеській області.


До поліції про зникнення мопеда наприкінці квітня повідомив 43-річний власник транспортного засобу. Він зазначив, що у двоколіснику закінчився бензин, тому він залишив його біля одного з будинків на вулиці Коблевській, а коли повернувся, то мопеда на місці не було.

Як встановили правоохоронці, до зникнення мопеда причетний 35-річний містянин, який знаходиться на іспитовому терміні. Побачивши на одній із вулиць чужий двоколісник та переконавшись у відсутності блокування коліс та керма, він покотив його до свого будинку. Транспорт зловмисник планував продати і поки підшукував покупця, сховав його під сходами в підʼїзді.

Поліцейські розшукали правопорушника ввечері того ж дня, вилучили незаконно привласнений мопед, який після проведення необхідних слідчих заходів повернули власнику.

«Ми зібрали достатню кількість доказів та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. За скоєне підозрюваний може опинитися за ґратами на строк від пʼяти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Слідство триває», – повідомила старша слідча територіального відділу поліції Оксана Найденова.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x