В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині

0 коментарів 12123 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 15 травня, в Ізмаїльській районній військовій адміністрації відбулося посмертне нагородження військовослужбовців 17 прикордонного загону імені Олександра Жуковського (Ізмаїльського прикордонного загону), які героїчно загинули під час виконання бойового завдання 12 жовтня минулого року внаслідок обстрілу з танку в районі населеного пункту Макіївка Сватівського району Луганської області. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Ізмаїльську РВА.


За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Указом президента України від 29 січня 2024 року орденами «За мужність ІІІ ступеня» посмертно нагороджено старшого сержанта Володимира Чернова (нагороду вручили матері Валентині Черновій) і сержанта Сергія Шелковникова (орден передали матері Жанні Шелковниковій та дружині Марії Шелковниковій).

В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині

Біографічна довідка. Володимир Чернов народився у 1979 році в селі Нова Некрасівка Ізмаїльського району. Після закінчення школи здобув професію тракториста в Суворовському професійному аграрному ліцеї та Ізмаїльському професійно-технічному училищі. Після завершення навчання два роки працював трактористом у селі Ларжанка, далі проходив строкову військову службу в Криму. Після армії працював на Запорізькому заводі феросплавів. Потім у Запоріжжі вступив на військову службу, далі перевівся до Ізмаїльського прикордонного загону, звідки у 2014 році звільнився по закінченню контракту. З початком повномасштабного вторгнення не залишився осторонь та у березні 2022 року добровільно був призваний за мобілізацією до 17 прикордонного загону.

Сергій Шелковніков народився в Ізмаїлі у 2001 році, навчався у третій школі, оволодів професіями матроса-моториста та зварювальника у Вищому професійному училищі №9. У 2021 році він вирішив пов’язати своє життя із захистом Батьківщини та уклав контракт про проходження військової служби в 17 прикордонному загоні імені полковника Олександра Жуковського. Проходив службу на посаді снайпера на острові Зміїний, брав участь у бойових діях на Херсонщині, одружився та створив сім’ю.

В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині В Ізмаїлі вручили нагороди родичам прикордонників, які загинули на Луганщині

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x