У Ренійській громаді діятиме мобільний кейс місцевого Центру надання адміністративних послуг

0 коментарів 20952 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Ренійській територіальній громаді розпочне діяти спеціальний автоматизований комплекс «Мобільний кейс» відділу «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП) апарату виконавчого комітету Ренійської міської ради. Таке рішення ухвалила сесія міськради, яка відбулася 25 квітня поточного року. Про це повідомляє власний кореспондент «Бессарабії INFORM» у місті Рені.


По суті комплекс «Мобільний кейс» має виконувати роль пересувного віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП. Як сказано у рішенні сесії міськради, ця функція здійснюється «з метою забезпечення доступності та підвищення рівня обслуговування окремих категорій мешканців Ренійської ТГ». «Мобільний кейс» дозволить фахівцям Центру надання адміністративних послуг виїжджати на місце проживання чи перебування суб’єкта звернення в межах території всієї громади. Таким чином ЦНАП отримає можливість надавати відповідні послуги людям вдома, в лікарні, соціальних установах тощо. Для цього комплекс буде оснащено ноутбуком, принтером, сканером, зчитувачем ID-карт, мобільним модемом, відеореєстратором та іншим обладнанням.

Право на отримання адміністративних послуг за допомогою «Мобільного кейсу» надано декільком категоріям громадян: насамперед особам з інвалідністю першої групи; громадянам, які досягли 80-річного віку; особам, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, – наприклад, перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах міста. При цьому перелік «мобільних» адміністративних послуг має відповідати переліку «звичайних» послуг, які надає ЦНАП. Стягнення додаткової плати за надання послуг на віддаленому робочому місці не допускається.

Порядок звернень громадян (або їх представників), які бажають отримати ту чи іншу послугу із застосуванням «Мобільного кейсу», визначено відповідними документами Ренійської міськради. Виїзд адміністратора на вказану у заяві адресу до суб’єкта звернення повинен здійснюватись на службовому автомобілі виконкому міськради або іншому транспортному засобі, який залучається на підставі відповідних договірних відносин.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x