“Наше життя розділилося на “до” та “після”: рідні рятувальника з Білгород-Дністровщини Дениса Колеснікова, якого вбила російська ракета

0 коментарів 12663 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рідні та близькі 29-річного водія-пожежного з села Бритівка Білгород-Дністровського району Дениса Колеснікова, життя якого 15 березня в Одесі забрала російська ракета, поділилися спогадами про молодого чоловіка. Щемливе відео з розповідями батьків, брата та коханої Дениса опублікували на офіційній сторінці Управління ДСНС в Одеській області, передає “Бессарабія INFORM”.


Як розповідала “БІ”, 15 березня російські війська атакували Одесу ракетами. Внаслідок обстрілу на місці загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Водій пожежної машини Денис Колесніков отримав травми, не сумісні з життям, під час виконання службових обов’язків.

За словами рідних, Денис загинув в день 33-ї річниці весілля батьків, самому хлопцю не судилося стати чоловіком своєї коханої дівчини Катерини.

Як розповів батько рятувальника Дмитро Колесніков, син дуже любив автомобілі, змалечку їздив з татом за кермом та завжди приходив на допомогу тим, хто потребував її.

“Навколо нього було одне добро. Він ніколи не проїжджав повз машини, яка зламалася. Він всім допомагав. Він добре водив. У нього була мета – першим приїздити на виклик. Якби тоді він трохи спізнився, ми б не зустрічалися тут…”, – розказав згорьований чоловік.

У подружжя Колеснікових залишився ще один син – Максим. Обидва сини пов’язали своє життя з автомобілями за прикладом батька-водія. Як згадує мама хлопців, пані Галина, трьох чоловіків, які ремонтували машини, завжди сприймали за братів, а не як батька та синів.

Сім’я дуже важко переживає загибель Дениса.

“Наше життя розділилося на “до 15 березня” та “після”. Все. Як далі жити – не знаю…”, – ледь стримуючи сльози, каже пан Дмитро.

Спогади брата пожежного Максима та коханої дівчини Катерини неможливо переглядати без сліз.

Більше – у відео ДСНС.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x