Кілійська школа мистецтв святкує ювілей

0 коментарів 29997 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 24 травня, ювілей святкує “Школа мистецтв” Кілійської міської ради. З цієї нагоди у закладі проведуть звітний концерт. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Закладу виповнилося 65 років. Наразі в ньому на різних напрямах навчається понад 400 дітей. Це музичне, хореографічне та художні відділення. В першому – вчать грати на дев’яти інструментах: фортепіано, баяні, акордеоні, гітарі, саксофоні, трубі, тромбоні, скрипці та домрі. Хореографічне представлено народно-сценічними танцями. У художньому упродовж років навчання діти пишуть у різних техніках на різних поверхнях. Окрім цього, у філіалі школи, який працює у селі Шевченкове, нещодавно відкрили хоровий клас.

Керує школою з 1999 року Олександр Кройтер, який також навчає дітей музичній грамотності. Анонсуючи подію, керівник зазначив, що колектив готує великий концерт, який розкриє увесь потенціал закладу, продемонструє досягнення та розвиток.

Кілійська школа мистецтв святкує ювілей
????????????????????????????????????

З привітаннями до складу школи звернувся голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський.

“Бажаю процвітання, творчих успіхів, натхнення до нових звершень. Щоб були повні класи діточок, які мають жагу до навчання. Сподіваюсь, для когось ця позашкільна освіта стане поштовхом до подальшого дорослого життя у виборі майбутньої професії”, – звернувся міський голова і побажав, щоб подарунком для закладу стала Перемога України.

На концерт, який почнеться у 16.00, запрошуються усі охочі. Вхід вільний.

Кілійська школа мистецтв святкує ювілей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x