Ізмаїльський простір “Вільна” розпочав свою роботу з родинами ветеранів

0 коментарів 13014 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі, у просторі «Вільна», офіс якого розташований на проспекті Миру, стартував новий напрямок психологічної підтримки для сімей ветеранів, а також тих, чиї рідні виконують бойові завдання на фронті. За словами голови Правління Громадського руху «Віра, Надія, Любов» Тетяни Семікоп, Фонд у галузі народонаселення ООН (UNFPA) зробив важливий крок для соціальної та психологічної адаптації сімей наших героїв та героїнь. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську райдержадміністрацію.

Як зазначила Тетяна Семікоп, усі перебувають у дуже складних умовах. Але найважче тим, хто втратив своїх близьких.


Також у складному психологічному стані перебувають ті, хто чекає на рідних з фронту або починає нове життя з тими, хто повернувся з війни. Кожна людина по-різному реагує на травму. Наша головна мета – допомогти людям пережити її”, – зазначила вона.

Всі жінки, які потребують допомоги, можуть записатися як на індивідуальні, так і на групові психологічні консультації. Вся допомога надається безоплатно та конфіденційно. Групи підтримки супроводжуються професійними психологинями та соціальними фахівчинями з великим досвідом.

Трохи інформації: громадський рух “Віра, Надія, Любов” координує чотири простори «Вільна» на території Одеської області (Одеса, Ізмаїл), а також у Миколаєві та Херсоні. Ці простори реалізуються завдяки допомозі Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) за підтримки уряду США (Бюро USAID з гуманітарної допомоги). Загалом в Україні працюють 29 просторів «Вільна».

Записатися на консультації можна за телефоном:
Ізмаїл: +38-096-065-47-26

Ізмаїльський простір "Вільна" розпочав свою роботу з родинами ветеранів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x