Ізмаїльські танцівниці з “ES Dance Studio” вибороли перемогу на престижному міжнародному чемпіонаті

0 коментарів 9315 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Танцівниці “ES Dance Studio” з міста Ізмаїл під керівництвом тренерки Єви Соловко стали володарями Кубка міжнародного чемпіонату AllStyles International Dance Championship, який відбувся наприкінці квітня у Бухаресті. Захід прийняв сотні шанувальників танцю з Румунії, Молдови та України. Про це, посилаючись на пресслужбу Ізмаїльського державного гуманітарного університету, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначається, престижний Бухарестський танцювальний чемпіонат у новому сезоні 2024 року зібрав на сцені талановитих виконавців різних стилів, щоб вони могли наочно продемонструвати для всіх шанувальників та журі свою найяскравішу творчість.

У чемпіонаті взяли участь дві команди студії з міста Ізмаїл: “Production Crew” та “Juniors Band Crew”, які змагалися у напрямку “Jazz Funk Formation”.

У боротьбі за право стати найкращими ізмаїльці конкурували серед шести команд, та перше місце журі заслужено віддало талановитим і яскравим майстрам танцю зі столиці Придунав’я.

“ES Dance Studio почесно здобула два перших місця та стала володарем Кубка чемпіонату. Дуже пишаємось, що всі докладені зусилля тренера Єви Соловко та неймовірних дівчат привели до очікуваного результату: 6 перших місць та одне срібло – це спільна заслужена Перемога, як і та наприкінці минулого року, коли “ES Dance Studio” стала першим танцювальним колективом Одеського регіону, який пройшов складний відбір серед десятків Європейських команд та був обраний для участі у головному танцювальному змаганні світу “World of Dance” 2023 та вийшов у Топ-20 найсильніших танцювальних команд світу”, – йдеться у повідомленні.

Як розповідала “БІ”, минулого року студія танцю з Ізмаїлу перемогла у престижному міжнародному чемпіонаті в Румунії.

Надихаючу історію хореографині Єви Соловко, яка перетворила свою пристрасть у справу всього життя, можна переглянути за посиланням.

Ізмаїльські танцівниці з “ES Dance Studio” вибороли перемогу на престижному міжнародному чемпіонаті

Ізмаїльські танцівниці з “ES Dance Studio” вибороли перемогу на престижному міжнародному чемпіонаті

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x